HOTEL KING ROMA > BINE ATI VENIT > CAZARE DE 3 STELE APROAPE DE PIATA SPANIEI ÎN CENTRUL ROMEI

GRATUIT LA INTERNET WI-FI
GRATUIT LA INTERNET WI-FI
Hotel King Roma
 

ACASA        |          CAMERE & SERVICII          |          LOCATIE          |          TUR VIDEO          |          REZERVARI        |          OFERTE

Rezerva Online

Rezerva Online

Bine ati venit la Hotel King, Roma

Deschis prima data în 1953, hotelul nostru de 3 stele ofera cazare în centrul Romei de peste o jumatate de secol. Situat central, în zona Pietei Spaniole, Hotel King este renumit ca fiind un hotel care îsi merita banii si este la distanta scurta de atractiile cele mai faimoase si zonele de shopping ale Romei - Piazza di Spagna, Via Veneto, Fontana di Trevi si Pantheon - doar la câteva minute de mers.

Hotel King are 72 de camere, din care 58 sunt duble. Toate camerele au aer conditionat, televiziune prin satelit, minibar, baie privata si un mic dejun continental bogat este inclus în pretul camerei!

Va rugam folositi sistemul de rezervari online - cele mai bune preturi garantate). Tarifele publicate sunt pe camera si includ un mic dejun continental, care contine fructe proaspete, sunca, cascaval, iaurt, ceai, cafea, cappuccino plus unele specialitati locale.

Terasa pe Acoperis

Cu siguranta veti fi marcat în timpul sederii Dvs. la Hotel King Roma de terasa noastra de pe acoperis, de unde puteti admira Roma de sus. O sala de reuniune si un coctail bar american elegant completeaza facilitatile oferite de Hotel King Roma.

 
 

NEWSLETTER & COD DE REDUCERE

Newsletter & Discount Code Alăturati-vă lista noastră de difuzare pentru a primi codul de reducere Exclusiv Imediat!
  

Populara Piata Spaniei, situat la 30 metri de Hotel King este un loc de întâlnire celebru pentru turisti si romani. În timpul zilei, treptele ofera un loc de odihna pentru turistii obositi în aceasta zona frumoasa pietonala a Romei. Seara, Piata Spaniei devine un loc de reuniune cu cântece si râsete care umplu noptile înmiresmate de vara la Roma.

Pagina Locatie »

Camere & Servicii

Roma, orasul etern a fost fondat cu mii de ani în urma de doi frati si un lup generos. În zilele noastre, Roma are peste trei milioane de locuitori si spre deosebire de multe alte orase europene, populatia sa este în crestere.

Pagina Tur Video »

 
RĂMÂNETI CONECTAT
Facebook Twitter Flickr Youtube

GKING SRL - Via Sistina, 131 - 00187 Rome, Italy
Tel. +39 06 4880878 Fax +39 06 42011388 Birou Contabilitate 9:00 - 16:00 | Fax +39 06 42011388
P.IVA: 10507521002 | E-mail: king@hotelking.net

Hotel de 3 Stele la Roma aproape de Fântâna Trevi si Piata Spaniei

  Site Creat si Întretinut de: Fisheyes Ltd.